Betonpoer met draadeind, direct klaar voor gebruik

betonpoer

Een betonpoer met draadeind is de ideale betonnen poer om snel te werken. Het is zeer gemakkelijk om met de draadeinden je paal of andere materiaal te verbinden met de betonnen poer. Het is uiteraard geschikt voor alle soorten bouwwerken, mede door de verschillende maten betonnen poeren en de verschillende soorten draadeinden. In dit artikel vertellen we je meer over de betonnen poeren met draadeinden; hoe de werking precies is en waarvoor het bedoeld is.

Waarvoor zijn de betonpoeren met draadeind bedoeld?

Dat is een goede vraag, waar kan ik de betonnen poeren met draadeind precies voor gebruiken? Dit kan van alles zijn. Een goed voorbeeld is een schutting. Een schutting heeft vaak diagonale planken met daar tussen in pilaren. De pilaren zijn verbonden met een poer vanuit de grond. Dit is puur om de schutting recht te houden en dat hij niet omvalt na een windvlaag. Maar ook speelgoedtoestellen zijn vaak gebouwd met betonnen poeren. Net zoals veranda’s of tuinhuisjes. Eigenlijk al het bouwwerk dat de lucht in gaat door middel van pilaren maken gebruik van betonnen poeren.

Kortom, betonnen poeren zorgen ervoor dat je bouwwerk stevig in de grond staat. Ongeacht welk soort bouwwerk. Uiteraard is er voor ieder soort bouwwerk een geschikte betonnen poer betreft de grootte en maten. Dit kan je allemaal vinden op bovenstaande website. De draadeinden zijn puur om het installeren ervan makkelijker te maken.

Het installeren van de betonnen poeren

Het plaatsen van een betonnen poer met draadeinden maakt het net wat makkelijker. Je graaft een gat, plaatst voor de helft de betonnen poer hierin op een steen. je vult vervolgens het gat met cement. En verbind je pilaar aan het uiteinde van de betonnen poer door middel van de draadeinden. De draadeinden gaan in de pilaar, hiermee bevestig je de pilaar veilig aan de poer.

Mocht je willen bestellen of meer informatie willen, kijk dan op www.betonpoerengigant.nl naar de betonpoeren met draadeind. Je vindt hier onder andere meer uitleg en foto’s van de betonnen poeren. Bij vragen staat de klantenservice altijd voor je klaar en je kan natuurlijk snel en gemakkelijk bestellen, met een voordelige prijs.