Ontdek de voordelen van glasvezel

De glasvezelpakketten zijn enorm populair. Steeds meer mensen kiezen voor een alles-in-1 glasvezelpakket. Hiermee hebben ze altijd een snelle en stabiele verbinding op ieder apparaat, zoals de televisie, laptop, desktop, tablet of smartphone. Iets dat natuurlijk ontzettend fijn is. Wil je graag meer weten over glasvezel en de voordelen ervan? Lees dan vooral even verder.

Wat is glasvezel?

Glasvezel wordt ook wel fiber genoemd. Dit materiaal wordt steeds meer toegepast in de telecommunicatie, oftewel het internet. Bij een glasvezelverbinding wordt licht door lange vezels van optisch, zeer helder glas gestuurd. Zo kunnen signalen heel snel en stabiel over een grote afstand worden getransporteerd. Met glasvezel is het mogelijk om een supersnelle en superstabiele internetverbinding te creëren.

De vele voordelen van glasvezelinternet

Glasvezelinternet is populairder dan ooit en dit is ook niet zo gek. Steeds meer mensen ontdekken namelijk dat deze vorm van internet over tal van pluspunten beschikt. Wij hebben de voordelen even voor je opgesomd:

  • Razendsnel internet
  • Altijd stabiel internet
  • Nauwelijks tot geen storingen
  • Voordelig

Razendsnel internet

Glasvezel is tientallen malen sneller dan internet via de kabel of een DSL-verbinding. Bovendien biedt het je ook nog veel mogelijkheden. Zo kun je kiezen uit een snelheid van 50 M/bits tot aan 500 M/bits.

Altijd stabiel internet

Het maakt niet uit hoeveel en welke apparaten je allemaal op het internet aansluit. Het blijft altijd zeer stabiel en razendsnel. Je kunt dus altijd even snel je mail checken, social media bekijken of je favoriete programma zien.

Geen storingen

Glasvezel is sneller en stabieler dan elke andere soort internetverbinding. Het internetsignaal wordt op een zeer veilige en stabiele wijze getransporteerd naar de gebruiker. Hierdoor is er dus geen sprake van storingen. Iets dat natuurlijk ontzettend fijn is.

Voordelig

Er zijn diverse providers die glasvezelpakketten aanbieden. Om je wat op weg te helpen in je keuze, hebben wij de beste pakketten voor je op een rijtje gezet. Voor een pakket betaal je slechts één vast, laag bedrag per maand. Je kunt onder meer kiezen uit een alles-in-1-pakket, internet en tv of alleen internet. De alles-in-1-pakketten zijn het meest populair. Zo heb je altijd en op elke apparaat internet in huis.