Gemakkelijk uw houten vloer bestellen

Bent u er klaar voor om uw houten vloer te leggen? Ontdek het gemak en het voordeel van online houten vloeren bestellen bij Creon. De kant-en-klaar pakketten met de houtdelen kunt u bovendien – zonder opgave van reden – binnen 30 dagen retour sturen.

Pakketten bestellen met het bestelformulier

Als u uw favoriete houten vloerdelen heeft geselecteerd, kunt u zien hoeveel vierkante meters u kunt leggen met een enkel pakket. Reken dan uit hoeveel pakketten u nodig heeft. Neem dit aantal een beetje ruim, zodat u reservedelen heeft wanneer u een vloerdeel verkeerd afzaagt. In kleine hoekjes, of bij schuine plinten is de praktijk vaak weerbarstiger dan de theorie. Legt u in één keer alles goed? Gefeliciteerd! U kunt alle ongeopende pakketten binnen 30 dagen retourneren!

Op maat gezaagde houten vloeren bestellen

Vraag een offerte aan wanneer u wilt dat wij uw vloer op maat zagen. We hebben hiervoor de exacte maten nodig. U kunt ons eventueel een bouwtekening toesturen. Bij onduidelijkheden nemen wij contact met u op.

Afhalen of laten bezorgen?

De bezorgkosten zijn laag, ongeacht de grootte van de bestelling of de afstand. U krijgt van ons een link waarop u precies kunt zien hoe laat uw houten vloer bezorgd wordt. Woont u in de buurt van Sliedrecht, dan kunt u uw parketdelen natuurlijk ook zelf ophalen. Dit is geheel kosteloos.

Ultiem betalingsgemak

Via iDeal of een bankoverschrijving kunt u meteen het hele bedrag betalen, maar u kunt ook een aanbetaling doen van slechts 5%. Het resterende bedrag betaalt u dan met pin of contant aan de transporteur. U krijgt hiervoor een kwitantie.

Ondersteuning bij het leggen

Als u nog vragen heeft wanneer de bestelling binnen is, kunt u ons te allen tijde bereiken. Onze medewerkers staan dan klaar om u zo goed mogelijk te helpen!

5 jaar garantie

Conform de Nederlandse wetgeving heeft u een garantie van 5 jaar op de geleverde houten vloeren. Als er binnen die tijd gebreken ontstaan die niet te wijten zijn aan ondeskundig gebruik, normale slijtage, of aan overmacht zoals natuurrampen en oorlog, dan worden de beschadigde delen kosteloos door ons vervangen.

DE VOORDELEN VAN ONLINE BESTELLEN OP EEN RIJTJE

• Betalingsgemak
• Lage aanbetaling
• Pakketten 30 dagen op zicht
• Een op maat gemaakte offerte mogelijk
• Zeer voordelig laten bezorgen
• Gratis afhalen
• Hoge kwaliteit vloeren
• Scherpe internet prijzen