De meest duurzame en onderhoudsarme woonkamervloer

vloer

Een vloer van keramische tegels is nog steeds de meest duurzame vloer die er is. En onderhoudsarm!
In combinatie met energiezuinige vloerverwarming bent u niet alleen helemaal klaar voor de (duurzame) toekomst, maar zit u er ook nog eens comfortabel bij.
Heeft u wel eens gedacht aan een tegelvloer in uw slaapkamer? Aangezien er steeds meer mensen zijn met een huisstofmijt allergie, is een tegelvloer ook de beste optie. En met vloerverwarming stapt u ook nog eens comfortabel uit bed.

Maar er is zoveel keuze!

Er is ontzettend veel veranderd qua tegels sinds de jaren ’70. Toen werkten we alleen nog maar met witte vierkante 15 bij 15 centimeter tegeltjes, tegenwoordig is er zoveel keuze; er zijn zelfs tegels van 120 centimeter!
Als u door de bomen het bos niet meer ziet, is daar dan nu de Beste Koop tegelcollectie. Deze serie bevat een selectie wand- en vloertegels volgens de laatste trends, tegen een zeer gunstige prijs, vandaar de Beste Koop. Om de keuze nog makkelijker/overzichtelijker te maken is deze serie onderverdeeld in 3 vaste prijsgroepen. Namelijk € 25.00, € 30.00 en € 40.00 per m2 inclusief btw.

€ 25.00 m2

Tegels in het formaat 25x50cm, in vier tinten en twee decortegels. Alle actuele tinten zijn aanwezig in deze fraaie collectie.

€ 30.00 m2

In maar liefst tien tinten zijn deze tegels verkrijgbaar, in de maten 60x60cm en 30x60cm. Daarnaast ook twee decortegels.

Heel veel keuze in deze prijsgroep!

€ 40.00 m2

Grote tegels in de maten 75x75cm en 80x80cm. In zeven verschillende tinten.

Echte mooie en trendy vloertegels, zoals bijvoorbeeld houtlook tegels, voor een heel mooie prijs!

Compleet geleverd en geplaatst

Dan heeft u wellicht de tegels uitgezocht, maar er komt nog meer bij kijken. Wat dacht u van de plinten? Er is een keuze uit tegelplinten en de bekende houten plinten. De houten plinten ziet u op het moment heel veel en dit is ook zeker een heel mooie optie. Deze plinten kunnen veelal geleverd worden in verschillende modellen en in heel veel kleuren.
Tegelplinten worden veelal van dezelfde tegels gemaakt die er ook op de vloer liggen. In tegenstelling tot de houten plinten geven tegelplinten een heel ruimtelijk gevoel, omdat ze exact dezelfde kleur hebben. De keuze is aan u!

Let er op dat plinten niet alleen geplakt moeten worden, ze moeten ook nog afgekit worden.