Jouw interieur vernieuwen met nieuw beslag

Je hebt al een hele tijd hetzelfde interieur op je deuren zitten en vind het wel eens tijd worden om je interieur wat te gaan vernieuwen. Dit kan je doen door nieuwe deurkrukken te plaatsen, met het vernieuwen van je beslag zorg je ervoor dat jouw huis weer een nieuwe sfeer krijgt, een sfeer waar je weer een hele tijd van kunt gaan genieten.

Welke deurkruk ga je kiezen?

De keus aan deurknoppen is reuze, je kunt namelijk kiezen voor honderden verschillende soorten deurkrukken en klinken bij Deurbeslag-Expert.nl. Maar welke past het beste bij jouw woning? Daar kom je achter door enkele vragen voor jezelf te gaan beantwoorden, dat zijn:

Welke stijl wil ik hebben in mijn huis? Is jouw huis een nieuwbouwwoning, dan is de kans groot dat een moderne, strakke kruk beter bij je interieur past. Heb je een landelijke woning, dan wil je misschien kiezen voor een klassieke kruk.

Welke materiaalsoort vind je het beste bij jouw woning passen? RVS is de meest populaire materiaalsoort, maar er zijn nog veel meer opties. Denk aan chroom, nikkel, hout, zwarte deurkrukken en nog veel meer. Kies een materiaal dat goed bij jouw woning en interieur past, dan heb je altijd een geheel.

Op rozet of op schild? Deurklinken zijn beschikbaar op rozet en op schild, op rozet houdt in dat de kruk met een los onderdeel komt dat het sleutelgat afdekt. Een schild is langwerpig en bestaat uit één geheel. Kiezen voor de juiste optie kan belangrijk zijn voor praktische redenen, maar sommige mensen vinden het een ook gewoon mooier dan het ander.

De beste deurkruk aanschaffen en monteren

Als je er eenmaal uit bent welke deurkruk je wilt aanschaffen, dan doe je dit natuurlijk bij Deurbeslag Expert . Voor 00:00 besteld is altijd binnen twee werkdagen in huis, al het deurbeslag wordt hier direct uit voorraad verzonden. Retourneren kan volledig gratis binnen 30 dagen. Kijk op de website voor meer informatie omtrent het monteren, aanschaffen, kiezen en nog veel meer.