Online lampen kopen

In de webshop van LampenOnline.com vindt u uitsluitend verlichting en lampen van bekende merken zoals Philips, Massive, Eglo, SLV, Konstmide, Leitmotiv en het Lichtlab. Alle lampen worden tegen zeer scherpe prijzen aangeboden en zijn ook nog eens snel leverbaar, het merendeel van het assortiment is standaard voorradig in het nieuwe magazijn van ruim 750m2 in Breda en op werkdagen voor 22.00 besteld, is volgende dag in huis met PostNL. Tevens beschikt LampenOnline over een afhaalbalie waar klanten op werkdagen van 10.00 tot 22.00 en op zaterdag van 10.00 tot 15.00 terecht kunnen voor vragen èn voor het afhalen van hun bestelling.

Laatste jaren is er veel aan het veranderen op het gebied van professionele en consumenten verlichting, vooral lampen die alles behalve energiezuinig zijn worden in de ban gedaan en mogen niet meer worden geproduceerd. In het kader hiervan is de productie van gloeilampen al enkele jaren geleden gestopt en met ingang van 1 sept. 2016 is ook de halogeenlamp toegevoegd aan dit verbod. Het alternatief is led verlichting, dit type lampen zijn zeer energiezuinig te noemen en heeft een veel hoger gemiddeld aantal te verwachten branduren dan de gloei –en halogeenlampen.

Binnen het assortiment led verlichting is de keuze enorm, de meeste armaturen die tegenwoordig op de markt worden gebracht hebben geïntegreerde led’s, dit betekent dat de led’s in het armatuur zijn ingebouwd en niet los op zichzelf zijn te vervangen zoals bijvoorbeeld bij een losse lamp. Er is ook nog een andere mogelijkheid, u kunt de lampen thuis ook vervangen door een led lichtbron, u behaalt hiermee dezelfde voordelen van een zeer lange levensduur en een hoge lichtopbrengst in verhouding tot het verbruik van de lamp. Een veel gebruikte GU10 led lamp met 35W lichtopbrengst (halogeen) verbruikt slechts 4W en gaat ruim 20.000 uren mee, dit is wel 20x keer zo veel.