Vloerverwarming aanleggen

Het aanleggen van elektrische vloerverwarming is niet eenvoudig u moet met enige aspecten rekening houden tijdens en na de installatie. Wanneer de keuze uit gaat naar elektrische vloerverwarming dan wordt deze vaak toegepast in uw badkamer als vloerverwarming. Daarbij kunt u de keuze zelf maken of u het wilt gaan gebruiken als hoofdverwarming of als bijverwarming. Alle vloerverwarming systemen kunnen worden aangesloten op 220V ook heeft u een specifiek vloerverwarming thermostaat nodig deze thermostaat heeft ook een vloersensor. Quality Heating is ook gespecialiseerd in 220V vloerverwarming systemen.

Quality Heating heeft diverse producten op de markt gebracht. Met meer dan 100.000 verkochten elektrische vloerverwarmingsmatten behoort Quality Heating tot de kopgroep van de elektrische vloerverwarming markt. Aan de linkerkant van de website ziet u een banner klik daarop voor meer informatie.

Stappenplan vloerverwarming aanleggen
Als de keuze is gemaakt om zelf de vloerverwarming te gaan installeren is het heel belangrijk dat je de mat of vloerverwarmingsfolie aansluit op een geaard stopcontact. Volg altijd de gebruikshandleiding van Quality Heating  het is van belang dat u elke stap volgt. Alvorens de installatie moet u de positie bepalen waar de thermostaat moet komen te hangen ook moet er een vloersensor worden aangesloten de bijgeleverde vloersensor is 3 meter lang. De isolatie moet u ook plaatsen dit verbeterd de warmte verlies van uw vloerverwarming. Als u alle producten in huis heeft dan kunt u de vloerverwarmingsmat uitrollen tot het gewenste resultaat is bereikt ( heeft u meerdere vloerverwarmingsmatten dan kunt u deze parallel aan mekaar aansluiten). Heeft u de complete installatie uitgevoerd dan kunt u de weerstand meten van de vloerverwarming daaruit kunt u zien of de vloerverwarming is beschadigd tijdens het aanleggen van de vloerverwarming. Als de complete installatie is uitgevoerd dan kunt u de vloer gaan betegelen in uw (badkamer, kantoor, woonkamer, woonboot, serre)