Een boomhut spreekt tot de verbeelding

Je eigen plek in de bomen

Wie heeft er vroeger als kind bijna niet een keer een boomhut gebouwd? Een geheime plek die helemaal voor jezelf en je vriendjes was. Tegenwoordig is het niet meer iets alleen voor kinderen, steeds meer mensen zien de waarde in van een eigen hut tussen de takken. Het is namelijk de perfecte plek om jezelf terug te trekken en je fantasie los te laten gaan. Er zijn tal van nuttige bestemmingen voor te bedenken. Zo is een boomhut een mooie plek om in alle rust te lezen, hobby’s uit te voeren, muziek te luisteren, te schrijven of gewoon om los te komen van het dagelijkse leven.

Verschillende boomhut ontwerpen

Een hut design kan een explosie van creatieve elementen zijn. Je kunt er bijvoorbeeld een speel paradijs van maken voor kinderen of juist een comfortabel buitenhuisje om van te genieten. Kijk voor inspiratie eens op de website van Hamer en Hark. Ze hebben er verschillende interessante boomhut ontwerpen op staan en helpen je graag verder als professionele boomhutbouwer. Een huis tussen de takken speelt waarschijnlijk al met uw verbeelding en diepe kinderlijke wensen. Het kan de plek worden die helemaal om jou of uw kinderen draait, een avontuur of juist een ontsnap plek.

Bij Hamer en Hark hebben ze bijvoorbeeld de Klein maar fijn of een Huis ter Duin. Beide ontwerpen kunnen je inspireren verder te denken over een boomhut locatie en materiaal gebruik. Er zijn verschillende boomhut specialisten in Nederland aanwezig die unieke en duurzame boomhutten kunnen bouwen voor u. Met hun specialistische kennis kunnen ze bijvoorbeeld nog hoger, strakker en steviger unieke boomhutten bouwen. Denk bijvoorbeeld aan glijbanen of juist een heerlijke open haard. Van een architect tot kennisvolle ambachtslieden, ieder heeft zijn eigen idee over de perfecte hut.

Denk als boomhutbouwer of zelfbouwer wel goed na over de locatie en de te gebruiken materialen. Je wilt natuurlijk niet in gevaarlijke of ongemakkelijke situaties terecht komen. Lees je eerst goed in en schakel indien nodig hulp in. Er is veel vrijheid als het aankomt tot de locatie. Denk aan hoog in de bomen, tussen de doornstruiken of juist half boven en half onder. En ook binnen in de boomhut kunt u uw creatieve ideeën los laten gaan. Of u nou voor comfort, luxe, speelplezier of stijl gaat. Ga voor die boomhut en maak er die speciale plek van die altijd al in je dromen hebt gehad!